Dorpsraad: Welkomstborden Pannerden

Voorkant van het welkombord in Pannerden

Zaterdag, 16 september j.l., heeft de gemeente Rijnwaarden afscheid "van zichzelf" genomen.
Onderdeel van de festiviteiten was het onthullen van een tweetal welkomstborden in elk dorp van het Gelders Eiland.

Eerder dit jaar heeft de gemeente aan de Dorpsraad gevraagd welke twee karakteristieke foto's op de borden zouden moeten komen, e.e.a. onder geheimhouding. Uiteraard kon elke dorpsraad haar eigen foto's kiezen zodat er in elk dorp iets anders op de borden te zien is. We hebben gekozen voor een foto van de pont en De Raayhof, de welbekende monumentale boerderij op de Pannerdense Waard.

De onthulling is verricht door de jongste-, Ties Vreman, en de oudste leerling, Robin Evers, van 't Scathe. Dit klusje hebben zij in aanwezigheid van belangstellenden prima uitgevoerd.

Zoals gezegd, zijn er in Pannerden twee borden geplaatst. Één bij de brug, op de Berghoofdseveerweg, en de andere op de Veerdam, net vóór de pont. Deze borden vervangen de 'oude' borden van Rijnwaarden die er al stonden. Voor de officiële onthulling heeft de gemeente eerst het bord boven aan de Doornenburgseweg geplaatst (om logistieke redenen), maar inmiddels staat deze op de Veerdam.

De Dorpsraad vindt dat de uitvoering mooi gelukt is en ziet de borden als een leuk visitekaartje voor Pannerden.

Dorpsraad Pannerden.

Achterkant van het welkombord in Pannerden

dorpsraad pannerdenlogo

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.