Kern met Pit

Schrijf je in voor Kern met Pit! Het aanleggen van een speeltuin, het restaureren van een molen, een museum opzetten over de plaatselijke historie, een educatieve route in een natuurgebied of het organiseren van een groot theater waar de hele buurt aan mee doet. Zo maar wat voorbeelden waar je als Kern met Pit mee aan de slag kunt gaan. Veel initiatiefnemers gingen je al voor, is jouw buurt de volgende Kern met Pit?

Waarom doe je mee?

Eigen adviseur: Elke deelnemende groep krijgt een persoonlijke adviseur uit de betreffende provincie als contactpersoon. Loop je als bewonersgroep tijdens de uitvoering van het project ergens tegen aan? Heb je vragen of kun je ondersteuning gebruiken? Neem dan contact op met jouw adviseur of de provinciaal coördinator.

Medewerkers van Arcadis nemen met regelmaat deel aan projecten die KNHM begeleidt. Ook voor Kern met Pit-deelnemers is de deskundigheid van Arcadis gratis beschikbaar. Bijvoorbeeld bij het meedenken over technische oplossingen of het maken van een bouwtekening of bestek. Met jouw adviseur kun je bespreken wat Arcadis voor jullie project kan betekenen.

Kern met pit1

 

dorpsraad pannerdenlogo

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.