Stichting Dorpsverfraaiing Pannerden

Sinds vorige maand is Pannerden weer een stichting rijker. Vier enthousiastelingen (zie foto) hebben de handen ineengeslagen onder de naam ‘Stichting Dorpsverfraaiing Pannerden’.

dorpsverfraaiing

Het doel is, zoals uit de naam al duidelijk wordt, verfraaiing van het dorp Pannerden in de breedste zin van het woord. De stichting is van plan om, samen met grote en kleine sponsors èn inwoners, het dorp op verschillende manieren op te fleuren.

Om te beginnen wil de stichting dit jaar de dorpskern verfraaien door bloembakken op te hangen aan de nostalgische lantaarnpalen op het Dorpsplein. Want bloemen geven vreugde, gezelligheid en kleur aan het leven. Met dit eerste initiatief wil men de inwoners een positieve impuls geven, een gezellige uitstraling van het straatbeeld en daarmee de leefbaarheid in het dorp vergroten. Een positief gevoel is goed voor iedereen en draag je over op een ander. Dat maakt het “samen-leven” alleen maar mooier!

Op termijn wil de stichting graag het gesprek met dorpsgenoten aan om de betrokkenheid van iedereen die daar belangstelling voor heeft te vergroten.

Onder het motto “Umdat ut altied mojjer kan” is het bestuur al volop bezig om de benodigde gelden binnen te slepen waardoor in eerste instantie 17 lantaarnpalen van een bloemkraag worden voorzien. Het doel is om daarna dit project uit te breiden.

Het bestuur laat verder weten dat ze ook aan het brainstormen is over andere leuke projecten, maar iedereen kan zijn of haar idee ook aandragen via de website: www.dorpsverfraaiingpannerden.nl of via hun Facebookpagina.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.