Altijd al een bijdrage willen leveren aan de leukste vereniging van Pannerden? Dat kan!

Schuttersgilde Claudius Civilis is op zoek naar Senatoren en leden voor onze commissies.

vaandel

Senatoren:

Nieuwe tijden brengen nieuwe bewegingen met zich mee. Traditioneel gezien is Schuttersgilde Claudius Civilis een sociale motor binnen de Pannerdense gemeenschap. Zo staat zij onder andere garant voor het organiseren van het leukste feest binnen onze gemeenschap, namelijk de Pannerdense Kermis. Maar ook het faciliteren en ondersteunen van diverse activiteiten staan op de agenda. Wat dacht u van Sint Nicolaas, concerten, vakantiespelen, Koningsdag en de Pronkzitting? In alles wat wij doen heeft het Schuttersgebouw, oftewel “de tent” een belangrijke rol. En laten we het Officierencorps niet vergeten met de vele officieren, Bielemannen, Kruisboogschutters en Vendeliers.

Bovenstaande neemt met zich mee dat het bestuur op zoek is naar enthousiaste mensen. Het dagelijks bestuur bestaat uit een aantal Senatoren met ieders een eigen aandachtsgebied. Uitdagend, maar vooral gezellig. Mensen die aan het roer kunnen en durven te staan en het niet erg vinden om een avond minder in de week te streamen.

Geprikkeld? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek…

Commissies:

Senatoren worden in hun bestuurlijke taken ondersteund door meerdere commissies. Deze commissies bestaan uit leden die zich belangeloos inzetten voor onder andere bouwactiviteiten, onderhoud, Public Relations, Activiteiten, Secretarieel, Administratief, huis aan huis bezorging, etc…

Commissies zijn de handen en voeten van onze vereniging. Geen bestuurlijke taak, maar een bijdrage vanuit hetgeen wat men leuk vind en goed in is.

Zin in? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

Email: senaat@claudiuscivilis.nl

Of maak een praatje met een van onze Senatoren of commissie leden!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.