Na 5 jaar: tijd voor een grote schoonmaak!

Na onderling overleg en terugkijkend op 5 jaar Pannerden.info, hebben de beheerders besloten om een aantal categorieën en de daarbij behorende artikelen niet meer te publiceren. Ze waren gedateerd en er kwam geen nieuwe aanvulling meer.

Toch is dat jammer aangezien ze door velen gelezen zijn. Maar wij willen voorkomen dat je teveel aan informatie bied, die eigenlijk al achterhaald is.

Hieronder volgt de opsomming van deze categorieën. Mocht u het jammer vinden dat deze niet meer gepubliceerd worden, laat dit dan even weten: info@pannerden.info

Pannerden in de kijker

Met deze rubriek willen wij onderwerpen belichten, aan de kaak stellen, bespreekbaar maken of ruchtbaarheid aan geven. Doelstelling is dat het bekend wordt en aanleiding geeft tot discussies, bespreekbaarheid, aanpak en/of verbetering.

Column

Regelmatig een column met een scherpe blik naar alles wat met Pannerden te maken heeft. Soms met een knipoog, een enkele keer kritisch en wellicht in het Paanders dialect geschreven. Laat uzelf verrassen en geniet van het Pannerdens talent.

Reisverslag

Steeds vaker zien we dat inwoners van Pannerden een bijzondere reis gaan maken met een speciaal karakter. Dit kan zijn vanuit school, voor stage of werk.

Wie-Wat-Waarom? (Interview)

Een regelmatig terugkerend interview met bekende of minder bekende inwoner(s) van Pannerden. Inwoners die op hun eigen wijze naar voren treden met hun verhaal.

En dan dit!

Alles wat gezegd moet worden, maar zich niet makkelijk onder een bepaald thema laat plaatsen. Deze categorie is een paraplu waar deze artikelen onder geplaatst worden. Soms met een boodschap, een enkele mening maar ook persoonlijke ervaringen.

En dan nog even dit...

Even een extra puntje van aandacht voor een bepaald onderwerp. Even de nadruk, aanhalen van een actualiteit of wellicht een speldeprik? Tijdelijk op de voorpagina omdat het op dat moment actueel is. Later nog terug te vinden onder deze categorie. Bijna hetzelfde als de categorie "En dan dit!", maar dan toch net weer anders...

Kiek hier dan!

Kiek hier dan! is een rubriek waarin uw foto's gepresenteerd kunnen worden. Hier willen wij per keer een thema aan koppelen. U kunt foto's insturen die betrekking hebben op het thema

De Liemers helemaal goed

De Liemers is compleet in diversiteit. De gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar vormen samen een gebied met kwaliteit en betrokken inwoners. Pannerden.info is ambassadeur van DLHG. En daarom willen wij de Liemers nog beter op de digitale kaart zetten door middel van het aanbieden van ons platform.

Onze Sponsoren

Ook de pagina met sponsoren hebben wij uitgezet. Vele dank aan allen die ons destijds gesponsord hebben. Nieuwe sponsoren kunnen natuurlijk altijd contact met ons opnemen: info@pannerden.info

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.