Informatie project de Hooiberg

hooiberg

Op dinsdag 4 november was er een informatieve avond over het project De Hooiberg. Project De Hooiberg is een initiatief van thuiszorgorganisatie MoniCare en woonstichting Vryleve. Het biedt een antwoord op de groeiende vraag naar veilige en vertrouwde huisvesting voor dementerenden en hun partners uit de gemeente Rijnwaarden. Met zorg binnen handbereik als het nodig is. Zodat ze bij elkaar kunnen blijven. Het project wordt actief ondersteund door deskundigen van het BreinCollectief.

Wij van pannerden.info waren ook aanwezig op deze avond en hebben, tijdens de uitleg over het ontwerp, aangegeven dat wij graag willen participeren in de communicatie over dit innitiatief.

Dit voorstel is in ieder geval aangehoord en meegenomen. Communicatie met de buurt is al begonnen en wellicht dat wij binnenkort aan kunnen haken. Wij houden u op de hoogte.

Met dank aan Peggy voor deze foto. Deze foto geeft maar een fractie weer van de voorstellen die zijn bedacht.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.