Uitslag poll pannerden.info

Na het artikel in het Gemeentenieuws over pannerden.info hebben wij een zogenaamde poll op onze website geplaatst met de vraag: "Heeft Pannerden.info nog bestaansrecht?"

Hierbij hebben 87 stemmers met "ja" geantwoord en 2 stemmers met "neen". Voor sommige bezoeker zal de vraag misschien wat vreemd overgekomen zijn. De vraag heeft te maken met het feit dat wij helaas met regelmaat constateren dat er diverse activiteiten in het dorp worden georganiseerd, die met posters, flyers of andere middelen worden ondersteund, maar niet worden gemeld bij onze website.

En dat terwijl:

  • De website Pannerden.info dagelijks wordt bekeken door 200 bezoekers;
  • Pannerden.info graag het medium wil zijn waar activiteiten worden gemeld en gepromoot;
  • Een artikel met tekst en foto's een stuk extra promotie van een activiteit betekent!

De webbeheerders hopen dat met behulp van het artikel in Gemeentenieuws en de aandacht die we voor dit onderwerp vragen op onze site dat meer inwoners van Pannerden bereid zijn om hun activiteiten bij ons te melden. Met een kleine moeite bereikt u snel de juiste doelgroep!

Samen kunnen we verenigingen en instellingen extra steun en aandacht geven voor alle activiteiten die de leefbaarheid van ons dorp vergroten.

Wij willen eenieder bedanken die meegedaan heeft met de poll.

De webbeheerders.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.