Opnieuw ontspanning voor bewoners de Pannerd en omgeving.

Het coronavirus is een kwestie van de lange adem met betrekking tot de beperking die mensen worden opgelegd. Monicare zorg laat zich echter niet weerhouden.

Opnieuw een live optreden op 23 mei op de binnenplaats en tuin van de Pannerd. Dit is het de 5e muzikale optreden dat verzorgd werd voor de senioren in De Pannerd, Pastoor Brugmanstraat en Claudius Civilisstraat. Monicare Zorg laat wederom bewoners genieten.

Nu van het zangers talent Anthony Joosten uit Zevenaar met een live optreden. De bewoners op de binnenplaats van De Pannerd werden rond 14.00 uur getrakteerd met liedjes zoals Laat de zon in je hart, Eenzaam en alleen en Jij krijgt die niet van mijn gezicht. Een amsterdamse medley gevolgd door Geef jouw tranen aan mij en het laatste liedje Trots op jou.

Daarna werd in de binnentuin de voorstelling voor de bewoners van de Pastoor Brugmanstraat en Claudius Civilisstraat voortgezet. Geluid en techniek werd verzorgd door Dirk Kamphorst uit Didam aan de knoppen. Daardoor was zangtalent Anthony Joosten duidelijk hoorbaar voor alle toehoorders.

Monicare dankt ook iedereen die dit optreden mogelijk heeft gemaakt vooral in de moeilijke tijd waar we nu allemaal in leven.

nr.4 copy

nr.11 copy

nr.12 copy

nr.13 copy

nr.14 copy

nr.16 copy

nr.17 copy

nr.20 copy

Tekst en foto's: Frans Willemsen

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.