Anderhalf Meter Orkest Zevenaar

Opnieuw muzikale klanken op het binnenplein bij de Pannerd en voor bewoners van de Claudius Civilistraat en Pastoor Brugmanstraat.

Zondagmiddag 3 mei werd voor de derde keer een muzikaal onthaal geboden door MoniCare zorg uit Pannerden. Dit keer werd de muzikale omlijsting verzorgd door het Anderhalf Meter Orkest uit Zevenaar die op hun beurt de bewoners trakteerderden met nummers zoals Hello Marijlon, Rauschende Birker,en Mono Schein a.d.Eger.

Dit orkest heeft al op diverse plaatsen gespeeld voor de afdelingen van Liemerije Duiven en Zevenaar. Het orkest dat zich Anderhalve Meter Orkest noemt trekt zich het lot van de bejaarde bewoners in de Liemerse zorgcentrums erg aan.
Op deze manier omgaan met de huidige beperkende matregelen, willen wij graag met ons orkest en onze muzikale noten, bewoners troosten. Tijdens de show die om 15.00 uur startte bracht het 1e nummer Hello Marijlon bij de bewoners veel deugd en ontspanning.

MoniCare bedankt de muzikanten na hun optreden En ook alle groepen die zijn geweest. Deze treden gratis op. Dat mogen we dan niet vergeten te benoemen.

 2a

3a

4a

5a

 

Tekst foto’s Frans Willemsen.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.