Wienerberger BV wint Safety Award prijs en deelt deze met KIKA

Michel Groenewegen, Productie Manager bij Wienerberger BV, zegt tijdens de opening trots te zijn op zijn personeel. Hier wordt getoond dat jullie allemaal verantwoord je werk verrichten. Wij zijn dan zeer vereerd met het toekennen van de Safety Award prijs. Wij hechten ook veel waarden aan jullie gebaar de gewonnen prijs van 3000 Euro te delen met KIKA. Wij weten dan ook dat het zeer belangrijk is deze organisatie te ondersteunen.

michel groenewegen

Foto: Michel Groenewegen manager Wienerberger.

Geert Bodde afgevaardigd personeelslid zegt, tijdens een technische Conferentie in Bologna is door Wienerberger BV. De platina Safety Arward gewonnen en uitgereikt aan de afdelingen Heteren en de Kijfwaard Oost Pannerden. De reden hiervan is dat 5 jaar op rij geen enkel ongeval met verzuim heeft plaats gevonden. Deze afdelingen behoren tot de best presterende afdelingen binnen Wienerberger. Hier komt ook een dosis geluk bij kijken, natuurlijk dwing je het zelf af. Aan deze Award prijs is de prijs toegekend van 3000 euro en is vrij te besteden. Wij verheugen ons op een afgevaardigde van de Stichting KIKA dhr. Raoul Aardema die zeven onderzoek centra’s door heel Nederland heeft daar onderzoek verricht en activiteiten beheerd. Wij vinden het een eer om stichting KIKA een bedrag toe te kennen van 1500 euro als steun voor al hun activiteiten en onderzoeken. Namens alle medewerkers Wienerberger veel succes gewenst.

drie heren

Foto v.l.r: Jos Bosch, Raoul Aardema en Geert Bodde.

Raoul Aardeman vertegenwoordiger KIKA zegt dit gebaar het bedrag van 1500.euro heeft onze waardering naar jullie toe.
De prijs die jullie hierbij gewonnen hebben de is uniek te benoemen. Uw gift gaat naar - Stichting Kinderen Kankervrij geeft Raoul Aardema aan tijdens de overhandiging.
Waarom is onderzoek naar kinderkanker zo belangrijk?

overhandiging

Foto v.l.r: Jos Bosch, Raoul Aardema en Geert Bodde

Elk jaar ontwikkelt bij meer dan 550 kinderen in Nederland kanker. Momenteel geneest 75% van deze kinderen, maar helaas sterft toch nog 1op de 4 nog steeds aan de ziekte. Kanker is de nummer 1doodsoorzaak bij kinderen. We moeten het beter doen, en we kunnen het beter doen. Ons doel is om het percentage genezen kinderen te verhogen tot 95%.Wat doet KiKa?
KiKa is het goede doel in Nederland dat onderzoek financiert naar alle vormen van kinderkanker. KiKa zamelt geld in voor innovatief onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn, meer genezing en een betere kwaliteit van leven. Verder richt KiKa zich op educatie over kinderkanker.

Foto’s en tekst: Frans Willemsen.

https://www.kika.nl/

vlag

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.