Mijmeringen van een Paanderse NEC supporter

Arends

Afgelopen week reed ik rond 20.45 uur, vlak voor de wedstrijd van Ajax tegen Tottenham Hotspurs, over de Ooijse dijk naar Pannerden. Ondanks mijn haast om tijdig voor de beeldbuis te zitten, vond ik ruimte voor een kiekje.

Ik dacht nog bij het zien van de lucht, welke ik getracht heb vast te leggen in de foto, als dat maar geen voorbode is op de uitslag van eerder genoemde wedstrijd. En dat werd het!!!!

  • De regenboog symboliseert Ajax, welke kleur terug heeft gegeven aan het Nederlands clubvoetbal in Europa.
  • De heldere lucht op de achtergrond doet terug denken aan de geweldige prestaties tegen Real Madrid en Juventus.
  • Maar die prestaties worden verdrongen door de donkergrijze lucht in de voorgrond, welke het ongelofelijk trieste gevoel van elke ajacied laat zien na die dreun tegen de Spurs.
  • En op de voorgrond groeit en bloeit het weiland in volle glorie, welke overeenkomsten vertoont met het trotse gevoel wat moet overheersen bij een ieder die Ajax goedgezind is.

Bedankt Ajax voor het trotse gevoel welke ook ik als voetballiefhebber weer mag voelen ondanks mijn lichte voorkeur voor aartsrivaal Feyenoord.

Een Pannerdense N.E.C.-supporter!!!

(tekst: St. Arends)

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.