Sponsorcollectief Jeugd RKPSC

Voor de aankomende 5 jaren zal een collectief van lokale ondernemers (Crossborder Logistics, Hoveniersbedrijf Reijmer, Andor Security Service, Grip Adviseurs en Kersten Totaalinstallaties) flink gaan investeren in de jeugd van RKPSC. Samen met het jeugdbestuur is er een sponsorplan opgesteld en zijn er 3 speerpunten benoemd: kwaliteit op elk niveau, plezier/veiligheid en onderscheidende voetbalclub.

Het aanstellen van een technisch coördinator, vernieuwen van trainingsmethodes, investeren in materialen en het opleiden van jeugdtrainers/scheidsrechters zijn een aantal acties voor dit seizoen. Ook zal de ontwikkeling van meisjes- en G-voetbal verder worden gebracht.

Voor nieuwe jeugdleden geldt een korting van 50% op het lidmaatschap (1 jaar).

Benieuwd wat er allemaal nog meer gaat gebeuren en wil jij hier onderdeel van zijn? Of wil je deelnemen in het sponsorcollectief? Neem dan contact op met de jeugdcommissie (jeugdvoorzitter@rkpsc.com) of sponsorcommissie (sponsorcommissie@rkpsc.com). Beter nog; kom naar sportpark De Pauwengaard in Pannerden en laat je overtuigen!

20180830 215538 1

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.