Ons Kent Ons winnaar van de 500 euro prijsvraag!

oko en allround van der kroon schudden elkaars hand

(Frans, Frans en Frank)

Dit bedrag, beschikbaar gesteld door Allround van der Kroon, kon gewonnen worden door Pannerdense verenigingen of instellingen middels het indienen van een motivatie.

In totaal hebben zes verenigingen en stichtingen hieraan meegedaan. Deze prijsvraag kan gezien worden als een positieve stimulering en vooral waardering voor de inspanningen die binnen de gemeenschap geleverd worden door vrijwilligers.
Het was niet makkelijk om uit de zes inzendingen een winnaar te verkiezen. Er werd gekeken naar inhoud, originaliteit, of het aansloot bij de vereniging of stichting en de inzet van vrijwilligers. Lastig om dan vanuit zes sterke motivaties een winnaar te kiezen.

Toch is het gelukt en is er gekozen voor de inzending van Ons Kent Ons.

Op zaterdag 16 juni 2018 hebben Frans Smolders en Frans Bekker, namens Ons Kent Ons, het bedrag ontvangen van Frank van der Kroon. Een mooie bekroning op de vele jaren van creatieve inbreng die Ons Kent Ons levert aan Pannerden en omgeving en hopelijk ook voor nog vele toekomstige jaren...

Klik hier om naar de Facebook pagina van Ons Kent Ons te gaan.

Klik hier voor meer informatie van Allround van der Kroon.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.