Band met Pannerdense gitarist in finale Achterhoekse Band Competitie

Dawnbreakers, de jonge band met o.a. de Pannerdense gitarist Jari Peters, is doorgedrongen tot de finale van de Achterhoekse Band Competitie.
Een finale, die zich zal afspelen op zaterdag 7 april a.s. in de DRU Cultuurfabriek in Ulft.
De bands in deze finale strijden om het prijzenpakket, dat o.a. bestaat uit een podiumplaats op Huntenpop 2018, studiotijd in een professionele studio en een fotoshoot door een professionele popfotograaf.


Dawnbreakers is een zeskoppige future bass groep die elektronische sounds combineert met strakke gitaarriffs, drijvende keys, dynamische drumpartijen en live vocals. Daarmee leggen ze de brug tussen elektronische muziek en de energieke live performance van een rockshow.

In de finale in Ulft nemen ze het op tegen 5 andere bands. Je kunt Dawnbreakers steunen door hun Facebookpagina (Dawnbreakers) te bezoeken en te liken en de finale te bezoeken en de voorkeur uit te brengen voor Dawnbreakers. Ook kun je de Instragrampagina Dawnbreakersband volgen.

DawnbreakersChill

De finale in de DRU Cultuurfabriek in Ulft begint op 7 april a.s. om 20.00 uur en de entree is gratis.

Vrijdag 6 april a.s. vanaf 19.15 uur is Dawnbreakers te horen op radiozender AFM, 107.2 FM of via aladnafm.nl.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.