Pascal d'n 1e, prins van het land van Waoter & Wiend

Na twee gezellige avonden is bekend wie dit jaar de prins is van het land van Waoter & Wiend. Onder leiding van cabaretgroep OKO (Ons kent Ons) werd het een ‘oergezellige’ avond vol met Hollandse humor. Met zang, dans en sketch werden de gebeurtenissen van het afgelopen jaar onder de loep genomen.
Tijdens het spektakelstuk waarbij het hele gezin Flodder aanwezig was in een nieuw huis in Pannerden werd uiteindelijk een pakket bezorgd. Dit was niet zomaar een pakket, de prins van Pannerden werd bezorgd. Dit jaar is het de beurt aan prins Pascal (Wennekes) de 1e. Hij heeft Ruben Groenen als zijn adjudant gekozen. Samen met vriendengroep de Gorgies gaan we komend jaar carnavallen met de leus;

 

prins carnaval2


Evenals voorgaande jaren werd nu ook weer de Orde van Verdienste uitgereikt. Een prestigieuze prijs voor jarenlange inzet voor de leefbaarheid van Pannerden. Dit jaar ging deze prijs naar Schuttersgilde Claudius Civilis

.
CV ’t Land van Waoter & Wiend kijkt terug op twee prachtige pronkzitting avonden. Samen kijken we uit naar carnaval 2018.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.