Dorpsraad: Aula Pannerden open tot 1 juli 2015

Wegens verminderd animo voor opbaring in de aula aan de begraafplaats Pannerden, heeft Uitvaartverzorging De Wit DELA moeten besluiten dat de aula per 1 juli 2015 wordt gesloten.

Op 14 april was Koen Verlinden van De Wit DELA te gast op een avond van de dorpsraad om toelichting te geven. Koen Verlinden; “Pannerden is een kleine gemeenschap met relatief weinig overlijdens. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor opbaren thuis of op ons beter gefaciliteerde uitvaartcentrum Rosorum in Zevenaar”.

Door het geringe aantal opbaringen in aula Pannerden is het voor De Wit DELA niet mogelijk om de kosten van de aula te dekken.

Al eerder was de aankondiging gedaan dat de aula zou sluiten per 1 april, maar door bemiddeling van de Dorpsraad is deze termijn verschoven naar 1 juli. In de tussenliggende tijd zal de dorpsraad met de diverse partijen mogelijkheden onderzoeken om de aula open te houden.

Voor meer informatie: De Wit DELA. Telefoon: 0316 – 52 41 74

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.