Nieuwe AED voor Pannerden – Hij kan ingezet worden!

Onze AED kan ingezet worden! Na het in ontvangst nemen van de bestelling heeft Schuttersgilde Claudius Civilis acties ondernomen om de AED-kast aan de gevel te plaatsen, op het lichtnet aan te sluiten en de AED operationeel te maken. Met andere woorden: Onze AED kan ingezet worden in noodsituaties! IMG 3052 432x768

IMG 3044 432x768

 De AED-kast is beveiligd met een pincode, en vrijwilligers die zich hebben aangemeld bij hartslagnu.nl zullen tijdens een daadwerkelijke inzet voorzien worden van alle gegevens per SMS inclusief de pincode van de kast.
Twee beheerders van de AED hebben inmiddels een logboek opgesteld waarin alle relevante gegevens zijn opgenomen plus een aantal aandachtspunten die maandelijks gecontroleerd zullen worden.

Kunt u ook reanimeren?
Bent u zelf al opgeleid als BHV-er? Hebt u een reanimatiecursus gevolgd? Meld uzelf aan bij https://hartslagnu.nl zodat ook u opgeroepen kunt worden tijdens een reanimatie. Hiermee krijgen wij een grotere groep van 
responders die ingezet kunnen worden. Iedere seconde telt, ook bij een dorpsgenoot!

Meer info over onze AED.
Wij hebben gekozen voor een AED van het merk ZOLL, type AED Plus.

Zie ook: Zoll AED Plus promo

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.