Dorpsplan Pannerden

De Dorpsraad Pannerden vindt het belangrijk om onze dorpsbewoners te kunnen informeren over het reilen en zeilen in het dorp. Dit gaat over bestaande, lopende onderwerpen met praktische informatie, maar ook over plannen en initiatieven om met name het woongenot in ons dorp te bevorderen. De Dorpsraad heeft verschillende portefeuilles met contactpersonen benoemd. De portefeuilles worden toegelicht met doelen, betrokken partijen, plannen en lopende acties. Het is dus een levend document die ons van informatie voorziet over de dorpskern.

Wij doen onze uiterste best om deze informatie up-to-date te houden en zullen dus wijzigingen doorvoeren wanneer dat nodig is. Ook jij als dorpsbewoner kunt reageren: tips, ideeen, op-/aanmerkingen, initiatieven; laat het ons weten via ons e-mailadres: dorpsraad@pannerden.info of direct via de contactpersonen.
Wij streven ernaar te allen tijde de laatste versie van het dorpsplan te plaatsen op deze internetpagina.
 
Voor het dorpsplan Pannerden klik hier 

dorpsraad pannerdenlogo

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.