Spetterend jeugdkamp Pajodos Dynamic Tennis.

Op vrijdag en zaterdag 20 en 21 juni heeft de Dynamic Tennis Vereniging PAJODOS voor de 5e keer het jeugdkamp georganiseerd.

Het was wederom een zeer geslaagd jeugdkamp. Aan alles was te merken dat het dit jaar het lustrum was, getuige het aantal aanmeldingen. Maar liefst 28 deelnemers van de 4 deelnemende verenigingen: Pajodos, Litac, Rapid rosmalen en SSS Irene. Verder was het gehele programma uitstekend verzorgd met afwisselende activiteiten. Thema dit jaar was nachtbraken!!!. Daarom was ervoor gekozen om een dropping te organiseren in Pannerden.

Jeugdkamp 2014

Aanvang vrijdagavond 18.00 uur met het ontvangst van de deelnemers en inrichten van de slaap-plaatsen. Om 19.30 het jeugdtoernooi, welke meetelt voor de ranking. Het viel niet mee om 28 deelnemers een toernooi te laten spelen in 4 uurtjes, maar de organisatie is daar uitstekend in geslaagd. Pajodos heeft daar uitstekend gepresteerd met een 2e plaats in de A klasse van Lonneke Harmsen, een eerste en derde plaats In de B klasse van Kevin v.d. Berg, en Gijs Schmitz. En in de C klasse ging Pajodos met de eerste 3 plaatsen aan de haal: Dirk Schmitz eerste, William Kummeling tweede, en Desiree v.d. Berg derde!

Maar alles draaide natuurlijk om ook de dropping. Om middernacht werden 4 groepen, met begeleiders, gedropt in Pannerden. Opdracht van elk team is om een vlag te pakken die geplaatst waren in het "Hertenkamp" en binnen een afgesproken tijd weer in de Pauwengaard terug te zijn. Opdracht daarbij was om zoveel mogelijk herkenbare foto’s van de andere teams te maken en zelf zoveel mogelijk buiten schot te blijven. Spektakel voorop, en lekker spannend! Sommige deelnemers gingen kruipend naar de vlagjes toe! Daarna was het nog nachtbraken in de Pauwengaard: zolang mogelijk opblijven. Het werd al licht voordat iedereen in diepe rust was.

Zaterdag morgen om 09.00 uur ontbijt, ondanks de korte nachtrust 28 frisse kopjes aan de ontbijttafel, m.u.v. de begeleiders! Ontbijt was hard nodig, inclusief de heerlijke zuivel van Arla Foods, want nu stond er een Bootcamp op het programma. De groep werd in tweeën gesplitst, en ze moesten een parcours afleggen rondom het sportpark. Het werd extra leuk omdat ze ook materialen mee moesten nemen tijdens het parcours: palen en autobanden. De opdrachten waren afwisselend en uitdagend, ook hieraan kon je merken dat de organisatie er alles aan gelegen was om er een geslaagd evenement van te maken. En als uitsmijter: een 25 meter lange glijbaan bestaande uit grondzeil, ingesmeerd met afwasmiddel en water!. Buikschuiven maar! De een nog verder dan de andere, verschillende technieken, bedenk het maar. Iedereen onder het zeep!

Als afsluiting was er een BBQ, waar het smullen was van de verschillende gerechten, en de eiersalade die een vrijwilliger gemaakt had van de overgebleven eieren van het ontbijt.

Het was een zeer geslaagd jeugdkamp, waar iedereen tevreden aan terug kan denken.

De organisatie wil iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt!!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.