Lekker Badmintonnen bij Pajodos

De zomer komt er weer aan en wat is er dan leuker dan een partijtje badmintonnen. Dat we in Pannerden al bijna 25 jaar een badminton vereniging hebben zal de meeste dan ook niet ontgaan zijn. Het is een ideale sport om zowel op enkel als in dubbel verband te spelen.

Elke Donderdag avond trainen zowel de jeugd alsmede de senioren (19-22 uur). We spelen alleen recreatief, dus niet in competieverband.

foto1

foto1

foto1

foto1

foto1

foto1

Verder hebben we een actief bestuur met activiteitencommissie die zorgt voor de nodige variatie en activteiten gedurende het seizoen zoals:

- Sinterklaas activiteit

- Oliebollentoernooi in samenwerking met Herwen

- Partner toernooi voor senioren

- Handicap toernooi voor jeugd en senioren

- Vriend en vriendinnentoernooi

- Seizoensafsluiting met feest voor jeugd en seniorensenioren

Bij speciale gelegenheden worden er voor de jeugd als de senioren zoals clinics verzorgd door de nederlandse badminton top. Loop gewoon eens op Donderdag binnen als je een indruk wilt krijgen, en uiteraard is het altijd toegestaan een paar keer mee te spelen om te kijken of het je bevalt.

Voor meer informatie verwijs is jullie graag naar de pajodos website, afdeling badminton. Hier vindt je de lestijden, fotos, het bestuur, maar ook introductiefilmpjes met handigheden en tips.

Alvast veel plezier tijdens het badmintonnen deze zomer, en hoop jullie binnenkort in de sporthal te mogen begroeten.

Groeten,
Mike Krabben


Weblink: http://www2.pajodos.nl/Badminton

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.