Struintocht Rivierklimaatpark IJsselpoort Lathum op zaterdag 10 juni

struin.

Op zaterdag 10 juni a.s. organiseert het Toeristisch Informatie Centrum ’t Gelders Eiland te Tolkamer op verzoek van de SSR (Stichting Streekbeheer Rijnstromen) in samenwerking met het IVN en het bungalowpark Rhederlaagse Meren een struintocht in het Rivierklimaatpark IJsselpoort. De tocht gaat door de uiterwaarden van de IJssel en het aanpalende natuurgebied de Koppenwaard in Lathum. Het is een pittige struintocht van 7,5 kilometer door ruigbegroeide uiterwaarden en over graspaden, zodat passende kleding en vooral schoeisel noodzakelijk zijn. De startplaats is het restaurant van recreatiepark De Veerstal, Marsweg 12, 6988 BM Lathum, waar de deelnemers deze dag vanaf 10.00 uur met koffie en cake worden ontvangen. 

De wandeling start om 10.30 uur en afhankelijk van het aantal deelnemers zal er eventueel in meerdere groepen worden gewandeld. Inschrijving voor deze struintocht kan tot en met 7 juni a.s. via de website www.gelderseiland.nl.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.