Pupillentoernooi R.K.P.S.C. op 17 juni 2023

Op zaterdag 17 juni 2023 vindt weer een nieuwe editie van het RKPSC pupillentoernooi plaats! In de ochtend wordt het toernooi gespeeld voor JO7, JO8 en JO9 teams en in de middag voor JO10, JO11 en JO12 teams.Als toernooicommissie willen wij de pupillenteams (zowel meiden als jongens) van uw vereniging hiervoor graag uitnodigen. Naast het toernooi zal er ook om een teamprestatie worden gespeeld. Aan het toernooi zijn geen kosten verbonden.
U kunt deelnemen door een mail te sturen naar activiteiten@rkpsc.com met de naam van het team en de naam en telefoonnummer van de leider. Graag zien wij uw aanmelding voor 31 maart 2023 tegemoet. Na ontvangst van uw inschrijving, zullen wij u een bevestiging per e-mail sturen. Enkele weken voor het toernooi zullen we de poule indelingen maken, rekening houdend met het niveau van de teams. Wij hebben er veel zin in en hopen één of meerdere pupillenteams van uw vereniging te mogen begroeten op 17 juni opsportpark De Pauwengaard in Pannerden.

toernooi rkpsc

Junioren toernooi?
Daarnaast zijn wij aan het inventariseren of er ook voldoende behoefte is voor een junioren toernooi (leeftijdscategorie JO13 - JO17) Bij voldoende animo gaan wij als organisatie proberen om een junioren toernooi te realiseren. De datum van dit toernooi zal dan aan de start van het volgende seizoen plaatsvinden. Bijvoorbeeld in de ochtend op 26-8-23. (let op: nieuw seizoen, andere teams indelingen) ​​​​​​Graag horen wij ook welke teams van jullie vereniging mee zouden willen doen aan dit junioren toernooi.

Vrijwilligers Voor het pupillentoernooi hebben we meer dan 40 vrijwilligers nodig. Denk onder andere aan de verschillende taken zoals scheidsrechters, EHBO post, omroepers, score verwerken, hamburgers bakken, barpersoneel, ontvangst teams, schoonmakers, opbouwers en opruimers! We zullen onze trouwe vrijwilligers binnenkort wederom vragen om te willen helpen. Maar ben je nog niet bekend als vrijwilliger bij het toernooi meldt je dan nu door te mailen naar activiteiten@rkpsc.com en draag je steentje bij voor de mooie vereniging. Alle hulp is welkom!
Alvast bedankt en tot ziens op zaterdag 17 juni!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.