Dorpsraad: Nieuwe ruimte voor aula Pannerden

De sluiting van de aula aan de begraafplaats in Pannerden per 1 juli 2015 heeft geen vervelende consequenties voor de inwoners van het dorp. Diafaan gaat in woonzorgcentrum De Pannerd een ruimte beschikbaar stellen met dezelfde faciliteiten (en méér) als de aula.

Op initiatief van de Dorpsraad Pannerden zijn de afgelopen tijd gesprekken geweest tussen Diafaan, woonstichting Vryleve en een vertegenwoordiger van DELA (de eigenaar van de huidige aula). Mede door de toename van het aantal thuisopbaringen werd te weinig gebruik gemaakt van de aula en zag DELA zich genoodzaakt om de aula te sluiten.

“DELA had 1 april als sluitingsdatum vastgesteld, maar vanuit de Dorpsraad hebben we dat in overleg met hen kunnen uitstellen tot 1 juli”, aldus André Bodde van de Dorpsraad. De vruchtbare gesprekken tussen de partijen heeft ertoe geleid dat Diafaan in De Pannerd een ruimte en de faciliteiten aanbiedt voor eenieder die hiervan gebruik wil maken. Bijkomend voordeel is dat er in de nieuwe situatie ook voldoende plaats is om na een avondwake de genodigden een kopje koffie aan te bieden in een sfeervolle ruimte.

Volgens Edward Lammers van Diafaan past deze nieuwe opbaarservice prima binnen de huidige plannen om van De Pannerd’ een echt ‘Huis van het Dorp’ te maken.

Mocht u vragen hebben over tarieven of andere vragen hebben, neemt u dan gerust contact met Diafaan op via (0316) 58 48 88.

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.