Onderzoek naar ontplofbare oorlogsresten

In 2025 gaan wij een aantal straten in Pannerden opknappen. We zijn nu bezig met de voorbereidende werkzaamheden. Eén van zaken die we vooraf moeten doen is onderzoeken of er ontplofbare oorlogsresten zijn in het werkgebied. Dit doen wij doen op woensdag 26 juni tussen 7.00 en 17.00 uur.

Wat betekent dit voor u?

Onderstaande straten zijn een paar uur afgesloten voor al het verkeer.

  • Hoogeweg, vanaf de kruising met de Rijnstraat/Prins Willem-Alexanderstraat tot en met de aansluiting met het Burgemeester Cremersplein.
  • Aerdtsestraat, vanaf de aansluiting met de Prins Willem-Alexanderstraat tot en met de aansluiting met de Pastoor Brugmanstraat.
  • Claudius Civilisstraat, vanaf de aansluiting met de Mr.Dr.C.Ch.A. van Harenstraat tot en met de aansluiting van de Aerdtsestraat.

Woont u in één van deze straten? Zet uw auto niet in de parkeervakken langs de weg of op de weg zelf want dan verstoort u het onderzoek.
Als u een eigen oprit heeft, parkeer uw auto dan hier.

Wilt u woensdag 26 juni van huis met uw auto of heeft u geen eigen oprit, parkeer uw auto dan tijdelijk ergens in de buurt.
Zorg dat u dit voor 7 uur doet.  

Wij informeren de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance) over deze werkzaamheden.
De Breng-bus kan wel langs de gewoonlijke route blijven rijden.

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.