PPZ is verplaatst van 6 november 2022 naar 26 maart 2023

Dorpsraad Pannerden, commissie Ondernemers, heeft het idee opgevat om een dag te organiseren waar alle bedrijven en ondernemers in Pannerden centraal staan.

Onder de naam PPZ - Pannerden Presenteert Zich - editie Ondernemers is er contact gezocht met alle Pannerdense ondernemers. Doel van deze dag is alle ondernemers de kans te geven zich aan het grote publiek te tonen, want niet iedereen weet hoeveel bedrijvigheid er eigenlijk in Pannerden is. Dat is iets waar we als dorp best trots op mogen zijn. Tevens biedt het de mogelijkheid om een andere setting klanten en/of bestaande relaties te ontmoeten en zelfs aan personeelswerving te doen.
 
Deze PPZ - editie Ondernemers, zal plaatsvinden in het schuttersgebouw en deels op het dorpsplein. Als datum is in eerste instantie gekozen voor zondag 6 november 2022.
 
Het is mooi om te zien dat er positief gereageerd wordt op dit initiatief.
Echter, het aantal opgaven voor deze dag is minder dan waar we op gehoopt hadden.
Meest gehoorde opmerking is de datum die velen nu niet uitkomt en de toch wat onzekere tijd die er momenteel is.
 
Vandaar dat de organisatie heeft besloten om deze PPZ dag te verplaatsen naar het voorjaar van 2023. Als nieuwe datum is gekozen voor zondag 26 Maart 2023.
 
De opzet van de dag blijft hetzelfde en we hopen dan ook dat alle bedrijven en ondernemers die zich nu hebben aangemeld ook dan weer van de partij zullen zijn, uiteraard aangevuld met meer enthousiaste collega ondernemers.

Begin 2023 zullen we een nieuwe circulaire rondsturen naar alle ondernemers en ook de PR activiteiten weer oppakken.

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.