Woon enquête Pannerden

Goedemiddag allemaal,

Afgelopen periode zijn wij (commissie Huisvesting en Wonen) in contact geweest met Vryleve n.a.v. mogelijke ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw in Pannerden.

Vryleve is door de gemeente Zevenaar benaderd om te kijken hoe men (op korte termijn) kan bijdrage aan extra woningen in de gemeente. Nu weten we dat Vryleve met name in Pannerden een aantal percelen grond bezit. Daar wordt nu door gemeente en Vryleve naar gekeken (o.a. bestemmingsplan e.d.).

Vryleve gaat uiteraard zelf verder onderzoek doen en gebruik maken van diverse rapporten, maar heeft ons ook gevraagd om mee te denken en onze "voelsprieten"in Pannerden uit te zetten. We hebben een nieuwe woon enquête gemaakt, die we uiteraard zoveel mogelijk ingevuld willen hebben. Graag zouden we dan ook de link op Pannerden.info willen zetten, onze social media kanalen gebruiken (allen graag zoveel mogelijk liken en delen) en het verzoek om zoveel mogelijk familie en vrienden te mailen en aan te sporen deze enquête in te vullen.

Naast deze mogelijkheden bij Vryleve, zijn er uiteraard ook nog steeds plannen op het Uuleveld, bij de kerk en particuliere initiatieven, maar daar zijn we als dorpsraad niet of nauwelijks bij betrokken. Alle plannen zijn in onze ogen goed voor het dorp en de leefbaarheid.

Alvast bedankt voor het invullen, delen en promoten van deze enquête. https://www.survio.com/survey/d/K5S2B7X4C0F6W7V9U

Mark, Theo en Michiel

 

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.