Landelijk onderzoek GGD’en naar gezondheid, welzijn en leefstijl jongvolwassenen

Jongeren (16-25 jaar) uit de regio Zevenaar gezocht! Wil jij andere jongeren helpen beter in hun vel te zitten? 💪 Vul dan de vragenlijst in en maak kans op een cadeaubon naar keuze. We verloten 10x €400 en 600x €25. 🎁 Jouw mening is belangrijk voor dit onderzoek. 💭 Vul de vragenlijst in via www.jongerenmonitor.nl

allesok

 

De GGD Gelderland-midden doet van 8 april tot en met 7 juli 2024 samen met de andere GGD’en en het RIVM dit jaar onderzoek naar de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van de jongvolwassenen in Nederland door middel van de Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2024.

Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen

De Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2024 is een online vragenlijstonderzoek naar de gezondheid van jongvolwassenen van 16 tot en met 25 jaar die in Nederland wonen. Het onderzoek wordt dit jaar voor de tweede keer uitgevoerd. De resultaten van het vorige onderzoek zijn in maart 2023 gepubliceerd.

Van 7 april tot en met 8 juli 2024 kunnen jongvolwassenen door heel Nederland de online vragenlijst invullen via www.jongerenmonitor.nl. In de vragenlijst komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals lichamelijke en mentale gezondheid, leefstijl, middelengebruik, eenzaamheid en de impact van corona. De resultaten van het onderzoek worden begin 2025 gepubliceerd en kunnen dienen als input voor landelijk, regionaal en lokaal beleid.

Meedoen aan het onderzoek 

Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat er zo veel mogelijk jongvolwassenen deelnemen. Roep daarom jongeren tussen de 16 en 25 jaar in uw omgeving op om deel te nemen aan dit onderzoek. Als u zelf in deze doelgroep valt kunt u de vragenlijst direct invullen via de eerdergenoemde link. Deelname aan het onderzoek is vrijwillig en de antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld en verwerkt.

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.