We hebben 67 gasten en geen leden online

Spreuk van de week in Pannerden

Wat de rechterhand geeft, gaat de linkerhand niets aan.

Piet Benning

Ook een spreuk van de week? info@pannerden.info

Biergarten

Categorie
Algemeen
Datum
zaterdag 8 augustus 2020 12:00 - 23:59
Locatie
Centrum

poster biergarten

Café zaal De Dijk, schuttersgilde Claudius Civilis, brasserie de Raayhof en Jongerensoos De Duim slaan de handen ineen en organiseren gezamenlijk deze bijzondere dag.

Waarom?
Vanwege de beperkende maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, hebben wij helaas niet de activiteiten kunnen houden die we voor dit jaar gepland hadden. Gezien de impact van de pandemie uiteraard allemaal zeer begrijpelijk, ook wij stellen gezondheid van ons allen voorop.
We zijn echter ook blij dat er wat maatregelen versoepelt zijn, zodat er binnen bepaalde grenzen weer e.e.a. mogelijk is. Vandaar dat wij graag voor onze leden en inwoners van Pannerden iets leuks willen organiseren, uitgaande van de mogelijkheden binnen de huidige maatregelen.

Wat?
In nauwe samenspraak met de gemeente Zevenaar hebben we een leuk programma weten samen te stellen. Op het grasveld van de voormalige Jongerensoos en in de Claudius Civilisstraat maken we onze Biergarten. Een ruim opgezet gezellig terras, midden in in het dorp. In de middag beginnen we met een “seniorenbingo” voor de oudere inwoners. Tevens is er ’s middags een optreden van partyband “Ien Orde”,
zo komen we al vast in de stemming voor het avondprogramma. ’s Avonds is het aan DJ Jeremy om de sfeer hoog te houden, tevens is er een optreden van Antje Apfelkorn, stimmung verzekerd dus.
Op het terras wordt iedereen bediend van een drankje en evt. een hapje, dus ga zitten en geniet.

Hoe?
Van tevoren kan er via www.deraayhof.nl plaats gereserveerd worden voor de middag en/of avond, men krijgt dan plaatsen toegewezen op het terras. De entree ’s middags is gratis, voor de avond bedraagt deze € 5,- Eén persoon mag voor maximaal 6 personen reserveren. Deze dag kunnen we alleen organiseren als we ons met ons allen aan de regels houden ; bij klachten thuisblijven, denk aan de hygiëne (handen ontsmetten), op het terras moet je zitten, denk aan de afstand, neem goede zin mee en vergeet niet te genieten.

 

 
 

Alle datums

  • zaterdag 8 augustus 2020 12:00 - 23:59

Activiteiten

ma di wo do vr za zo
1
Datum : dinsdag 1 september 2020
2
Datum : woensdag 2 september 2020
5
Datum : zaterdag 5 september 2020
14
15
16
18
Datum : vrijdag 18 september 2020
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

liemers logo bibliotheek

Servicepunt Pannerden

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Ambassadeur

liemers Logo

LEVEN IN DE LIEMERS, WONEN IN DE LIEMERS, RECREËREN IN DE LIEMERS, WERKEN IN DE LIEMERS