Bieb: Voorstelling André Kuipers groot succes

andre kuiper

Dinsdag 8 oktober jl. bracht Astronaut André Kuipers een bezoek aan Het Musiater in het kader van de Kinderboekenweek. Het was een groot feest en de zaal was afgeladen met enthousiaste kinderen en ouders.

De kinderen die altijd al meer wilden weten over ruimtevaart, konden tijdens deze interessante middag hun hart ophalen. Noortje Blokland, Farah Stuart en Guus Janssen van de Paulusschool hadden vrijkaarten gewonnen met de schrijfwedstrijd en kwamen in aanmerking voor een ontmoeting met de bekende astronaut.

André had het voorrecht twee keer te mogen werken in het ISS. Het ISS is het grootste, meest complexe, internationale technologische bouwwerk dat de mens ooit heeft gemaakt. Door te werken aan grensverleggende technologie die buitenaardse omstandigheden kan doorstaan, komen we meer te weten over onze plaats in het heelal en verzamelen we veel informatie over onze eigen aarde en het leven daarop.

Voor meer informatie: zie www.liemerskunstwerk.nl

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.