Bibliotheek de Liemers locatie Zevenaar verhuist naar Hal12

Kunstwerk! is dit jaar “on the move” en verhuist naar Hal12

We starten met de Bibliotheek. De Bibliotheek te Zevenaar is daarom gesloten van zaterdag 23 maart t/m zondag 14 april a.s. Maandag 15 april a.s. ben je van harte welkom in de nieuwe bibliotheek in Hal12. Gedurende de sluitingsperiode van de bibliotheek kunnen materialen geleend en geretourneerd worden bij de vestigingen in Duiven, Giesbeek, Lobith, Pannerden en Westervoort. Tijdens de verhuizing worden de uitleentermijnen aangepast. Dit houdt in, dat er geen boetes worden opgelegd, als materialen tijdens deze periode te laat worden teruggebracht.


Kunstwerk! de Bibliotheek is speciaal voor iedereen: je vindt er wat je zoekt en wordt verrast door nog meer. Wegdromen in een heerlijk boek. Je vermaken met een prachtige film en blij zijn met dat eindelijk gevonden muziekstuk. Kunstwerk! de Bibliotheek heeft een compleet eigentijds, vernieuwend en digitaal aanbod. Naast de collectie van boeken, tijdschriften, kranten, films en muziek vind, lees én beleef je alles via diverse nieuwe mediavormen. Zo kun je muziek luisteren, privé of zakelijk werken in de ‘social spot’. Je wordt er geïnspireerd, verleid, vermaakt en verrast.


Het Liemers Museum en de Volksuniversiteit verhuizen later dit jaar naar Hal12. Het Musiater en de muziekschool blijven op de oude vertrouwde plek aan de Bommersheufsestraat 62 te Zevenaar. Echter de administratie van Het Musiater en de muziekschool verhuizen mee naar Hal12.

 Bibliotheek

HAL12
Kerkstraat 27
6901 AA Zevenaar

Voor meer informatie: zie www.liemerskunstwerk.nl.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.