Activiteiten & Evenementen

Collectanten gezocht voor het NSGK

  • Hits: 247

Joyce Milder en ik willen ons gaan inzetten voor de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). Joyce vanuit haar werk en ik omdat wij zelf een kind met een beperking hebben.

Wij als geen ander weten hoe belangrijk het is dat kinderen met een beperking niet aan de zijlijn blijven staan.

Dit willen wij doen door de collecte in ons mooie dorp Pannerden te gaan organiseren. Maar dat kunnen wij niet alleen. Wij willen dan ook aan jullie vragen of jullie ons daarbij willen helpen.

Door in de week van 12 t/m 17 november te collecteren zorg je ervoor dat er steeds meer kinderen met een beperking niet meer aan de zijlijn staan.

De helft van de collecte opbrengst in Pannerden is bestemd voor Zorghuis FF Anders, dat net van Babberich naar Didam verhuisd is. Een extra reden om te helpen collecteren.

Onze oudste dochter Kim gaat 1x per week een dagdeel naar Zorghuis FF Anders. Wat zij daar doen? Zij bieden daar begeleiding op maat, dit gericht op de deelnemer en diens wensen/behoeften binnen de aanwezige zorgvraag.

Samen in een gezellige, rustige, ontspannen sfeer, met daarin een benodigd stukje humor, maakt het dat de deelnemers zich mogen voelen zoals zij zijn.

IEDER MET ZIJN EIGEN TALENT!

Wil je hieraan meewerken, meld je dan nu aan als collectant voor de NSGK.

Laat het ons dan weten via een appje of stuur ons een e-mail, bellen mag natuurlijk ook:

Telefoonnummer: 06-29303044 (Joyce), 06-40405918 (Lianne)

E-mail adres: l.lapvdwetering@upcmail.nl (Lianne van de Wetering) 

Alvast bedankt voor je aanmelding!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!